Krechuneske khelipe kidam 2019

Zhi kathe o legmajlasho krechuneske khelipe kidam kethane. Bares phares kezdisardam o kampanyi, ande anglune duj kurke jekh khelipo thaj na andine le manusha. De ginadom le kaver bershesko andre ginado pa o programo thaj pa vorba pe vorba ugyankado iskirindam. Po trito kurko, kana kezdisardam palpale te phenen le gavengo mangipo, po agor andre kezdisardas o kidipo, najis kodolenge, kon jives sako bersh mishkisaren le manushen po zhutipo. Vi ando Klub Radiovo andre phende pa o kidipo, sakana jilesa zhutisaren, kon shunen kado radiovo. But zhenenca, kon zhutisaren inke nichi na maladyilam, numa kodi dikhlam, hoj amari kidipeski lada sakana pherdyol.
Thana, kaj amenge kidenas le khelimatura: Alternatív Közgazdasági GimnáziumFerencvárosi Molnár Ferenc Kéttannyelvű Általános Iskola, ING BankJókai Mór Általános és Német Nemzetiségi Iskola, Bp., Pátyi Waldorf Általános Iskola, Taksony Vezér Német Nemzetiségi Általános Iskola, Vasas Szakszervezet.

Vi kado bersh, sar o kaver shpecialno najisaras o MrSale Öltönyüzleteske lovengi podarka, kon ande pengo shefto kidinde, anda kadala love kindam krechunesko guglipo, o pakkosko thaj la poshtako avri dinipo.

Képtalálatok a következőre: belügyminisztérium logóA honlap lovári nyelvű megjelenéseit a Belügyminisztérium „Roma nemzetiségi civil szervezetek 2019. évi költségvetési támogatása” címmel kiírt ROMA-NEMZ-CISZ-19-0070 számú pályázata támogatja. Fordítás: Balogh László