Támogatóink

Képtalálat a következőre: „emberi erőforrások minisztériuma logó” Az Emberi Erőforrás Minisztériuma Gyermekesély Főosztály 2018. szeptember 1 – 2019. június 30. időszakra nyújtott támogatása tette lehetővé a roma tehetség programba bevont diákok ösztöndíjazását és az alapítvány irodabérlését.

Képtalálat a következőre: „belügyminisztérium logó”

Belügyminisztérium Roma nemzetiségi civil szervezetek 2019. évi költségvetési támogatása ROMA-NEMZ-CISZ-19, továbbá Nyelvi környezetben megvalósuló roma nemzetiségi, népismereti, művészeti, hagyományőrző és olvasótáborok megvalósításának 2019. évi támogatása ROMA-NEMZ-TAB-19. A honlap lovári nyelvű megjelenéseit a Belügyminisztérium „Roma nemzetiségi civil szervezetek 2019. évi költségvetési támogatása” címmel kiírt ROMA-NEMZ-CISZ-19-0070 számú pályázata támogatja.

Polgár Alapítvány logóPolgár Alapítvány az Esélyekért szakmai programok, kiemeltem a Roma Tehetség Program és az Esélyt a szemnek! program megvalósítását támogatja.

MrSale Öltönyüzlet az alapítványunk rendszeres támogatója. MrSale új, jó minőségű ruhaadománnyal támogatja az egyéni adományozásainkat. Karácsonyi akcióinkat üzletükben gyűjtéssel segítik évek óta, nekik köszönhető, hogy a csomagokba szaloncukor és minőségi ruhanemű kerülhet.

Képtalálatok a következőre: generali logo

Generali Biztosító Zrt. 2016 óta támogatja a Roma Tehetség Programot ösztöndíjjal, mentorációval és a táborozással. A támogatásuknak köszönhetően vonhattunk be a programba gyermekotthonokban élő gyermekeket

Generali AlapítványGenerali a Biztonságért Alapítvány a Roma Tehetség Programban mentorációra és táboroztatásra költhető adománnyal támogat minket.

Képtalálat a következőre: „Essilor vision for life”Essilor Social Impact (Vision for Life) a Csodás jövő elnevezésű szemüveg támogatási program támogatója 2018-ban.

Képtalálat a következőre: „In-Q-Tech Kft.”

In-Q-Tech Kft.   Működési és programtámogatásokkal segít, kiemelten a Roma Tehetség Programot.

Skála-Metró Ingatlanhasznosító Kft. és a HEKSZ Raktárbázis Kft. működési támogatással segíti a munkánkat.

Képtalálat a következőre: „essilor logo” Essilor Otika Kft. Esélyt a szemnek! program szemüveglencse támogatója a Csodás jövő program szemüveglencse és keret támogatója 2019-ben.

Licon Kft Az Esélyt a szemnek! program kiemelt szemüvegkeret támogatója.

Nopti - Optikai Nagykereskedés

Noptiker Kft. Az Esélyt a szemnek! Program kiemelt szakmai partnere.

Öt rendszeres magánadományozónk a Roma Tehetség Programunkban támogatott fiatalok költségeit vállalja át, kiemelten a magas összegű tehetséggondozó programelemeket.