Tehetségtábor 2019 – zenei videók

Idén úgy érkeztünk a táborba, hogy csak akkor veszünk fel zenei videókat, ha lesz rá idő, mert nagyon sokféle projekttel készültünk a táborozóknak. Ez így is volt, de a szünetekben, éjszaka, reggeli vagy pancsolás helyett a zenészeink és énekeseink Farkas András és Balog Noé alkalmi “stúdiójában” dolgoztak. Az idén több saját dal készült a szövegben Horváth Kristóf segített a hangszerelésben Kovács Máté.

Talentumengo tabori 2019 – gilyenge videovi

Ande kado bersh kade avilam ando tabori, hoj numa atunchi las opre gilyengo videovo, te avla opre vrama, ke bares butfalo projektosa getosardam le shavorenge ando tabori. Kado vi kade sas, de ande pauza, ratyake, detehara thaj pe najipesko than amare inshtrumentura thaj gilyabara ande le Farkas Andras thaj Balogh Noe shtudiovo kernas butyi.
Ande kado bersh majbut nyeve gilya kerde, ande le gilyengo sovego zhutisardas o Horvath Kristóf, ande gilyengo inshtrumento zhutisardas o Kovács Máté.

Még várjuk az új videót, amiben mindenki benne lesz:

Képtalálat a következőre: „emberi erőforrások minisztériuma logo”A 2019-es tehetségtábort támogatta Az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Roma Nemzetiségi Támogatások pályázat keretében, ami nyelvi környezetben megvalósuló roma nemzetiségi, népismereti, művészeti, hagyományőrző táborok megszervezésére íródott ki. ROMA-NEMZ-TAB-19 O 2019-esho talentum tabori zhutisardas o Manushengo Zorake zvorako Ministeriumo. Ande Romenge Naciovesko Zhutipo palyazato sas, so pe romane nipongo zhanipo, tradicija, artosko tabori iskirinde avri. ROMA -NEMZ-TAB-19

Képtalálatok a következőre: belügyminisztérium logóA honlap lovári nyelvű megjelenéseit a Belügyminisztérium „Roma nemzetiségi civil szervezetek 2019. évi költségvetési támogatása” címmel kiírt ROMA-NEMZ-CISZ-19-0070 számú pályázata támogatja. Fordítás: Balogh László

Polgár Alapítvány logó            A táborunk támogatója volt a Roma Tehetség Program elkötelezett segítője a Polgár Alapítvány.