Karácsonyi játékgyűjtés és osztás – 2023

Idén 14 településre, 2 óvodába és 1 tanodába közel 1300 gyerekének küldtünk ajándékot karácsonyra.

A 2023-as gyűjtés döcögősen indult, de annál sikeresebben zárult, mert adományozóinkra mindig számíthatunk, még ilyen nehéz évben is. Az utolsó héten csak úgy özönlöttek a játékok, könyvek és édességek.

Nagyon köszönjük a Kárpátok Alapítványnak a 500 db LEGO-t, ami rendkívül nagy segítség volt! Horn Péternek köszönjük a közel 250 db vadonatúj játékot! Köszönjük Dettre Gábornak azt a 900 db könyvből álló csomagot, ami mindenkit ámulatba ejően unikális!

A családi csomagokban minden gyereknek küldtünk a neméhez és a korához illő játékot, könyvet, plüsst és édességet.

A gyűjtésben és a csomagolásban is segítettek önkénteseink Anrás, Betti, Edina, Gábor, Juli, Karolin, Laci, Lenke, Márti, Szilvi, Zita, Zsófi, Zsóka! Köszönjük a KLUB rádió hallgatóinak a Józsefvárosi Újság olvasóinak, a Babérliget Általános Iskola, a British International School Budapest (BISB), a Fazekas Mihály Gimnázium diákönkormányzata, a Hoya Lens Hungary Zrt., a Noptiker Optika Kft, a Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium, a Szigetszentmiklósi Védőnői Szolgalat, a Virágárok Óvoda közösségeinek! Köszönjük minden követőnknek, barátunknak, akik csak egy megosztással is, de segítettek idén is!

A szomszédunkban az Intergraf Nyomda segített a tárolásban, mint mindig, nagyon köszönjük nekik!

A szállításban idén is számíthattunk Szabó Andrásra és Oláh Bettire régi barátainkra, a futar.hu-ra és ott is Lengyel Annára és Takács Mihályra, akik idén harmadszor álltak mellénk, a manitusolar.hu munkatársaira, akik egy napos útra indultak hegyen-völgyön a kedvünkért! Óriási köszönet a Dhl Express Magyarország -nak a csomagolást megoldó dobozokért és a kelet-magyarországi szállításért, Sthal Szilárd és munkatársa Viktor már a cipőszállításnál is velünk voltak!

És végül, de semmiképpen sem utolsó sorban köszönet a helyi önkénteseinknek, akik összeírták a kérelmezőket, kiosztották az ajándékokat és elszámoltak az adománnyal:

Alsóvadász Horváth Zoltánné
Baktakék Lakatosné Molnár Erika
Felsőnyárád Sümeginé Váradi Adrienn
Ipolyvece Szőrös Vilmos
Jászapáti Suki Izidor
Jászkisér Suki Izidor
Jászladány Suki Izidor
Józsefváros Németh Nikolett
Nagylóc Baranyi István
Pély Demeter Mária
Ragály Kiss Gábor
Sóshartyán Danyi Gyula
Váraszó Zámbó Csabáné
Zádorfalva Bántó Natasa

Mindenkinek köszönjük!

Új Start Alapítvány

• 1084 Budapest, Déri Miksa utca 3.
  • info@ujstartalapitvany.hu
  • 06 (30) 906 0858
  • számlaszámunk: 11708001-22240761,
  • adószámunk: 18975154-1-42