Cipő és tanszer – 2020

A járvány miatt nem tudtunk nyilvánosra meghirdetni a gyűjtést, néhány stabil iskola és önkéntes csoportos gyűjtéséből származó, kb. kétezer pár lábbelit a megszokott tisztitás, csomagoslás nélkül küldtük el Boldva, Homrogd, Alsóvadász, Tiszavasvári, Köröm településekre. 

 

A helyi önkormányzatok segítségével ebben a két autóba négy észak-borsodi településre több, mint ezer pár lábbelit juttatunk elköszönjük minden segítőnknek!

 

Cipő adományozás Tiszavasváriban. Az idén a járvány miatt közvetlenül az egyik bp-i iskolából, az AKG-bol vitte Horváth Ferenc, a Haladjunk Aktivista Csoport vezetője az adományt. Bár nem kértük, de a helyi aktivisták szükség esetén megtisztították a cipőket, felmérték a rászorult gyerekek lábméretét és így végezték az osztást a Bűdi városrészében – főként a szegregátumban -, összesen 248 pár lábbelit osztott ki a rászoruló gyermekeknek. Köszönet mindenkinek, aki részt vett az adományozási akcióban.

Az idei cipő adományozás a járvány miatt más volt, mint szokott – még nagyobb munka és figyelem kellett a helyi önkéntesektől – egyikük pl. a polgarmester kérésére átment a szomszéd faluba és ő bonyolította le az egészet, mert nekik ebben még nem volt tapasztalatuk – köszönjük Irénkének és segítőinek! Ebben a faluban egyébként mindenki 2 pár őszi-téli cipőt és egy pár szandált vihetett haza.

Új Start Alapítvány

  • 1084 Budapest, Déri Miksa utca 3.
  • info@ujstartalapitvany.hu
  • 06 (30) 906 0858
  • számlaszámunk: 11708001-22240761,
  • adószámunk: 18975154-1-42
  • adományboltunk: ujSTARTpiac

 

segítse munkánkat!

kövess minket!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük